Om mig

 

/141c1139-0032-40ba-a973-2283f711a4a2.jpg

Jag heter Pia Olsson Michalopoulos. Jag är född 1971 och uppvuxen i Varberg tillsammans med föräldrar och 4 syskon !!!

Idag är jag gift med en man som är från Grekland och vi har 3 barn tillsammans. Vårt 1:a barn var planerat kejsarsnitt -99 (säte) och våra andra två barn födda -02 och -05 är vaginala förlossningar. Efter mina egna förlossningar var jag otroligt fascinerad av vad jag som kvinna kan genom att ha full tillit till min egen kropp. 

Vi har bott i Grekland och där har jag lärt mig grekiska och fått en hel del arbets- och livserfarenhet. Vår familj är två- språkig. Jag talar svenska, engelska och grekiska. 2019 tog jag examen på Gbg universitet och är numera även förskollärare och arbetar deltid på en förskola i Varbergs kommun

Under HT 2012 gick jag Doula utbilningen med Förlossningsgruppen. Det var något jag har funderat på i många år. Nu är jag certifierad ODIS doula och jag brinner verkligen för min yrkesroll som DOULA.

Jag har varit aktiv doula sedan okt 2013. Jag har doulat förstgångs- och omföderskor, par och ensamstående, tvillingförlossning, flerspråkiga blivande föräldrar, förlossningsrädsla mammor, kejsarsnitt, kvinnor med svår foglossning, kvinnor som fått havandeskapsförgiftning. Jag har även erfarenhet av hemförlossning, vändningsförsök, igångsättning och förlossningsdepression.

Mitt mål som doula är att få vara med och ge en förlossningsupplevelse som ni minns med glädje där jag finnas till hands med mitt lugn och posetiva inställning.

Varma hälsningar Doula Pia

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)