Hur går det till ?

 

Att anlita en DOULA är inget konstigare än att betala någon för att klippa ditt hår. Det är DU som bestämmer. Du köper en tjänst.

Ni tar kontakt med mig via mail för ytterligare frågor och information !

Ni kan lägga in om en förfrågan om det finns ett intresse. Berätta lite kort om dig/er och när samt var ni kommer föda. Förfrågan är inte bindande. 

Ett första möte är KOSTNADSFRITT. På det mötet berättar jag om mitt arbete som doula.  Mötet tar ca 30-40 minuter.

Har man sedan bestämt sig ingår det två till träffar i ett Doula uppdrag. Ca. 1 1/2 timma tar varje möte. Första mötet handlar om er och era tankar, frågor och förväntningar. Vi skriver även under ett kontrakt där alla viktiga villkor finns med. Andra träffen talar vi mer ingående om förberedelserna inför förlossningen.

Doulan har jour 10 dagar innan beräknade förlossningsdag fram till den dag barnet föds. Om jag skulle bli sjuk eller pga annan frånvaro inte kan närvara vid förlossningen finns det en möjlighet att kalla in en "back-up doula". Jag har god kontakt och ett gott samarbete med andra doulor i min närhet. Kika gärna på ODIS hemsida, där ni läsa mer om oss.

Blivande mamman el ev. partner ansvarar för att ringa doulan så fort man känner att förlossningen börjar. Inom 2 timmar skall doulan vara på plats i hemmet eller på förlossningen. Och då stannar jag tills barnet är fött och det ligger tryggt i mammans famn och allt har lugnat sig.

Det finns möjlighet att bara välja coaching och möten. Att doulan inte är närvarande under förlossning. Har man önskemål om extra möten så kan man även få det mot en extra kostnad.

En tid efter förlossningen, när det känns bra och passar er, träffas vi igen för att följa upp era upplevelser.

Jag har givetvis tystnadsplikt.

   

Detta ingår i hela uppdraget;

* Två förberedande samtal/träffar

* Jour 10 dagar innan bf och fram tills barnet är fött

* Doula ger stöttning per telefon, sms eller ev närvaro vid behov under latensfas.

* Doulan är med under aktiv förlossning

* Ett uppföljningssamtal

* Mail/ sms och telefonkontakt enligt överenskommelse

* Mil- och bensinersättning och ev parkeringsavgifter 

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)